Stoke City – Watford FC 2:0

Watford nastavio bijedu posljednjih nekoliko tjedana, ali Stoke poboljšanja izvješće. Domaćini su nakon što je zabio dva puta Shawcross i Crouch, koji Unibet bonusi je uokviren u pola vremena pauze, udobno je osvojio i prelazi na 11. mjestu na tablici.

Prva prilika je rođen u šesnaestom minuti kada nešto glupo izgubili loptu u veznom Behrami, onda je odmah poslao Allen pobjeći Arnautović. On je odlučio dijeliti loptu ispred prazne gol Walters, Bet365 besplatni ulog ali samo prije nego što je u posljednjem trenutku otpustiti Bet365 depozita produžiti svoju sigurnost.

Sljedeće minuta događa govore u veznom redu do pola sata nakon utakmice došao do zanimljivog slijed igre. Prvo, nakon što je u središtu Pieterse dobio završiti Crouch, ali njegov udarac glavom je uspio smiriti Gomes, dok s druge strane, čvrstoj poziciji dobivanja Deeney, no sve je pošlo po zlu slabu rješenje završnoj fazi.

Kada se činilo da je publika u prvoj polovici će vidjeti jakog udarca poslao domaćine u vodstvo Shawcross. To je bilo nakon što je udarac na prvu vratnicu dobio ispred svog markera i odbojka samo očistio bliže štap, Gomes nije imao prilike za udaranje.

Drugo poluvrijeme započelo je prilika Watford kada Doucoure na vapnencima naslonio na loptu i njegov projektil morao micati Grant. To je, pak, međutim, došlo do drugog cilja – nakon snimanja centar Adam je pokazao veliku grešku produljivati ​​da kada pokušate udariti loptu ikad udario, nakon Crouch je imao mali granica utakmice gotovo mogao biti u zabludi.

Stoke zatim je nastavio blagi superiornost i njegovo vodstvo lako mogao povećati – više mogućnosti Crouch je cilj, ali ni Affelaye nad. S druge strane, u posljednjih nekoliko minuta je zatresao Deeney, čiji je udarac glavom nakon ubačaja iz kornera morao otkloniti jednu od kuće branitelja na gol liniji nakon pucao Ighala izblijedjele. S druge strane, on i dalje pokušava da poveća vodstvo Shawcross, ali ni njegov udarac glavom nije uspio postići više, tako da je na kraju utakmice na semaforu zasjala status 2: 0 za domaći tim.