Real Sociedad – Sevilla FC 0:4

Prošle subote će utakmicu Program sedamnaestog krug Primeri dominira neočekivano lako Sevilla, koji je na terenu Real Sociedad je pobijedio 4 ravne: 0th Junak večeri postao Wissam Ben Yedder, koji je postigao drugi hat-trick u posljednje tri utakmice i da su pripremili cilj za ublažavanje Sanabria. Andaluzijski klub, pa čak i skočio na drugo mjesto, iza Real Madrida ranije nedostižan …

Kućni ljubimci su još Estadio Anoeta dugo uživala odličnoj formi od posljednjeg ovdje izgubio u prvom kolu bio protiv Real. Međutim, protiv baskijskog Bet365 najboljih bonus kluba Sevilla je samo sjena moj stan, koji se Bet-at-home klađenje u posljednjih nekoliko tjedana stigao do kupa zidova, i zasluženo kapitulirao. Već u dvadeset petoj minuti poslao posjetitelje u vodstvo od Ben Yedder dorážky raketa Franco Vázquez, s kojom je imao vratar Geronimo Rulli bolje nosi. Ubrzo nakon toga isti igrač za promjenu nakon Hrubec Jurija Berchicheho uredio rezultat na 2: 0, a Sociedad nema povratka.

Rulli i dok je njegova greška donekle okajan kada veliki zahvati lasica Samir Nasri Sergio Escudero, ali čak ni on nije spriječilo ciljeve s druge dvije. Prvo nezaustavljiv Bet-at-home depozita Ben Yedder je iskoristio loše vrijeme Gorka Elustondo i poslan na sreću olakšavanja Sanabria, koji je zaplijenjeno treći gol na utakmici, a potom sedam minuta prije kraja sam završio hat trick kao utakmicu Božić kupa sa Formentera, koji zaokružuje broj golova ove sezone na jednak petnaest godina.

Sevilla je u ligi tablici skočio čak dvije točke iznad druge Barcelone, koja čeka večernje utakmicu na Villarreal ambicioznog tlu.


Sociedad ostaje u šestom.