Liberec styrket Kerbr og Kúdela

Liberec vant de to neste vinter forsterkninger. Klubbens returnerer midtbane Milan Kerbr, som var enige med Slovan på en kontrakt for ett og et halvt år. Fra Mlada Boleslav overført defensiv all-rounder Andrew Kúdela, Bruk vår link for å få den beste Bet365 bonus som signerte en kontrakt for to og et halvt år.

Kúdelův avgang fra Mlada Boleslav er ganske overraskende fordi laget tilhørte kjerne tilhengere av. I høst liga truffet i alle 16 rundene og bare savnet de siste 10 minuttene av den siste kampen mot Pribram.

Tjueni spillere startet i stillingen som midtstopper eller defensiv midtbanespiller. I Boleslav jobbet siden 2009, bare i 2014 har hoppet til en seks-måneders lån til det kasakhstanske Ordabasy Shymkent. Har også gjennomgått Slovácko Sparta Praha og Kladno, totalt i ligaen spilt 224 kamper og 12 mål gitt. Det er også en sølvvinner i VM tjueårene i 2007.

“De er ikke forlate meg lett, Mlada Boleslav jeg brukte lang tid og opplevd en masse flotte fotball øyeblikk.


Jeg har møtt mange spillere og flotte mennesker. Men det er bare livet fotballspillere. Jeg kommer alltid her jeg ønsker å komme tilbake,” sa Kúdela i en pressemelding Mlada Boleslav klubb.

“Jeg var i Mlada Boleslav i lang tid, det er sant. Men nå fikk jeg et tilbud som var interessant. Jeg har gjort en avtale med Slovan ganske raskt, klubber imellom også. Så det er nok ikke så overraskende ikke. Jeg ser dette som et skifte i karrieren, “sa Liberecký web Kúdela som først kontaktet en tidligere lagkamerat fra Mlada Boleslav og Liberec nå Stars spiss Milan Baros.

Kerbr tjue sju årene har han jobbet i Liberec før i fjor høst, da en gjest fra Slovakia. For Nord Bohemian klubben hadde scoret 14 seriestart og scoret to mål, med laget spilte også en kjernegruppe av European League. Så i vinter i Ungarn Hradiste han returnerte i fjor høst etter at hans kontrakt utløp, men det nå og igjen avtalt med Liberec.

“Jeg kjenner miljøet, kjente trenere. Videre, hvis jeg her mye hat forlate, vi hadde det her med kjæresten min veldig fornøyd. Den frieri var seks måneder siden. Slovácko meg, men fortsatt ønsket å forlate, selv om de hadde sin siste sjanse til å meg litt Tjen penger. Så fungerte ikke. nå i vinter jeg hadde andre tilbud, men Nezmičem (sportsdirektør jan Nezmar Liberec) ble vi enige om alt i utgangspunktet Unibet gratis bonus i en dag, “sier Kerbr.