Kvitova van felülről lefelé az alsó

Pozsony, New York-ban. A július elején fölért – ő nyert Wimbledonban. Kevesebb, mint két hónap, a cseh teniszező Petra Kvitová elérte az alsó. A következő Grand Slam US Open miután csökkent az első fordulóban. A modern történelem tenisz még soha nem történt, hogy a wimbledoni győztes nem adja át a következő versenyen, a négy nagy, a második fordulóban. Minden a feje

huszonegy éves balkezes (6. a WTA) megdöbbentően engedett a megnyitó napján US Open Flushing Meadow román Alexandre Dulgherovej (49) 7: 6, 3: 6. Nélkül játszott a szikra, ez tette ki 52 unforced hibákat.Fegyverek, hogy kifogott Wimbledon – balkezes Service, a préselés, a kreativitás, a Shaman kapott a fordulópont a mérkőzés, mentális ellenálló képességét – a New York-i hiányzik.

“Ez mind a fejedben,” mondta BBC.com. „Ha a bíróság úgy gondolja, negatívan, ez rossz.”

Kvitova kemény felületen formája van, mint a fű versenyeken a három versenyt Amerikában nyert csak két mérkőzést. Egy Torontóban és egy Cincinnati. És tavaly volt egy hasonló probléma után Wimbledon, US Open, de legalább megkapta a harmadik fordulóban.Abbahagyta a későbbi győztes Clijsters belga.

“Dulgherová nem lep meg semmi,” mondta szerver idnes.cz szomorú cseh. „A szoros játékban tettem egy csomó hibát, és én sújtott szolgáltatás, amely egyébként az erősségem.”

Kvitova hozzátette, hogy a verseny előtt nem éreztem semmilyen nyomást magamon, fizikailag jól volt. A javulás várható, így a fennmaradó szezonban.Sarapova is megrettentek

„Az első bet365 élő fogadás fordulóban hajlamosak Favorita gyakran alattomos”, reagált a vereség ötös bet365 mobil fogadás torna női egyes, a US Open egykori Davis-kupa játékos Dominik Hrbatý.


„A tenisz játékos még nem rendelkezik birkózás ritmus, megszokni az új környezetet és a riválisok akarja húzni őket.”

Hrbatý tartozott a tenisz között vas férfiak Grand Slam tornák bootolt 44-szor egymás után. Nemrég csatlakozott a fő verseny az Australian Open 2009 Van egy hasonló darabot, mint Dulgherovej vette a Masters in Cincinnati, 2004-ben az első fordulóban legyőzte a világ első számú Roger Federer.

A nehéz helyzetben az első fordulóban a US Open versenyen is kapott három Maria Šarapovová.Orosz szépség elvesztette az első szettet egy tizenéves brit Heather Watsonovou (104 WTA) 3: 6, a második pedig a sorsa a mérkőzés hozzák állapotban 5: 5. Sarapova a kritikus pillanatban tapasztalatok alkalmazása az éhség a győzelemért. A harmadik szett ellenőrzés alatt tartani az idén már a saját mérleg 12: 0.

bet365 internetes sportfogadás