Jablonec na probi samo vezan uz drugoligaša Vlašim

Jablonec nogometaši izašao i gubitak proba za proljetni dio Premier lige. Na terenu u Division Vlašimi samo vezan bez golova, au ukupnom finalu poraz na portugalskom Atlantic Cup turnir 0: 3 u Rijeci po Bet-at-home klađenje drugi put zaredom nije se rezultat.

“Možemo biti sretni što smo konačno dobili gol iz nekonvertiranog kazne. Bila Bet-at-home prenose uživo su dva različita poluvremena, prvo je s naše strane većinom profesorski, nepokretan i implementacije. Dečki vjerojatno mislio da je u pitanju, naravno”, rekao je za internetsku stranicu kluba Jablonec trener Zdenek Klucký.

“Gomila je ušao u drugom poluvremenu, Bet-at-home zahtjevi klađenja ponovo oživio je imao nagovještaj nogomet. Od velikih šansi, ali nismo uspjeli zabiti gol”, dodao je on.

Ostali timovi su rivali iz druge lige nositi.


Teplice s okusom zastřílely i deklasiranoga Češka Budejovice 5: 0. Mlada Boleslav po dva gola nakon prekida Táborsko poraženi 2: 0 Pribram i pridobio Žižkov zahvaljujući dva gola iz Tomas Pilík i jednog Tref pojačanja Zdenek Linhart 3: 1. Zlín vezan osmi u potkrovlju cijeli Slovački liga Dunajska Streda bez golova.

Sporazumno je završio dvoboj i trinaestom tima prvu ligu Liberec s petnaestog Jihlava. Gorje u sjevernoj Češkoj okrenuo negativnu ocjenu, a zatim nacrtati u 77. minuti iz jedanaesterca uređen u zimskom povratnik dres Slovan Miloš Bosančić.