Den här säsongen, Toprak totalt 9 gånger dök upp på fältet i matcher av sm i Tyskland.

Vid samma tid i UEFA Euro 2016 kval fotboll bara en gång på gröna gräsmattor, även om bakom Turk 23 matcher för landslaget i hans land. Fatih Terim är en att välja, men Toprak är dags att bestämma vad som är bättre — att torka bänken i det andra benet, eller för att ändra laget att spela och hjälpa laget i Frankrike?

Förra sommaren intresse i defender visade Madrid “Madrid Atletico”. I januari om en eventuell avgång av spelare har ännu inte rapporterats.

Grupp E

Andrea Ranocchia
Ålder: 27 år
Position: försvarare
Klubben/Landslaget: Inter/Italien
Sannolikheten för förändring av kommandot: hög

Försvarare Milan club 20 gånger bar en t-shirt av den nationella team av sitt land. Ranocchia fyra tog området i kvalet, men i den italienska Ligan, det är inte det bästa sättet. Andrea i “bland” har spenderat en summa av 10 matcher. Om situationen inte förändras på ett diametralt motsatt riktning, Antonio Conte kan göra ett val till förmån för en annan spelare.

Andee förstår detta och är redan den överväger alternativ. Idag intresse att försvararen visa “Norwich”, “Milan” och “Sampdoria”.

Stephen Ward
Ålder: 30 år
Position: försvarare
Klubben/landslaget: Burnley s/Irland
Sannolikheten för att ändra team: låg

En av de ledande försvarare av det nationella laget. Under hela sin karriär församling 30 gånger ute på fältet i den nationella team av Irland. Stephen hjälpte till att den Irländska att kvalificera sig för em, ta del av i sex matcher. Om laget lita på honom, då klubben hela vägen. Och det faktum att spelaren inte kan spela i vm, inte lägga till en optimism rorsman “the green army”.

Den här säsongen, Stephen ward tog del av i sju matcher och gjorde ett mål. Kommer situationen att förändras, vi kommer att under en vecka när transferfönstret stänger.

För att inte nämna att ward kan spela i mitten och på flanken och som mittfältare.

Aiden McGeady
Ålder: 29 år
Position: mittfältare
Klubben/Landslaget: Everton/Irland
Sannolikheten för förändring av kommandot: hög

Mer nyligen, att föreställa sig den Irländska utan McGeady var svårt, men tiden står inte stilla. De senaste av spelare, “Liverpool”, Aiden har utvecklats till en stark nöd, som den här säsongen bara spelat 45 minuter. Pressen har upprepade gånger talat om eventuell avgång av mittfältare.

I kvalet McGeady dök upp på fältet 8 gånger och gjorde två mål. Det finns en möjlighet att spelaren i januari kommer fortfarande att lämna “Goodison Park”. För den skull match praxis, den Irländska redo att spela i championship där Leeds aggressivt intresserad av att tjänster av flyfotade ex-Spartak. Sponsor: granska Nordicbet och – granska Betsson och en mycket välkänt företag – granska Betsafe