Cibulkova elvesztette a döntőt pedig megduplázza Hertogenbosch

Hertogenbosch. Mellett olaszok Flavie Pennettovej vesztes az utolsó deblových verseny a verseny WTA Unicef ​​Open in Hollandia Hertogenbosch (Nemzetközi díj 220 000 USD, fű) négy “pók”, a cseh Barbora Zahlavova-Strycova és Klara Zakopalova, 70 perc 6: 1, 4: 6, 7:10 (birkózás tie-break).

Cibulkova Pennetta és pénteken a nyitó Sete elvesztette az egyik gyöngyszem a pontszám 3: 0 a jövedelem. A unibet fogadási útmutatók második felvonásban vezetett 3: 1, később még a 4: 3-kontrát, de végül nem kerülheti el a „lottó”, amely a pontszám 3: 3 megszakad az eső és dohrávalo szombat.

Cibulkova, 168thA deblových a rangsorban, bár mellett Dominika Hrbatého nyerte Hopman Cup 2009 Perth, ahol ez az esemény adta a méret nagy jelentőségű vegyes páros, de páros, női eddigi legnagyobb sikere a pozsonyi négy metszéspont a negyeddöntőbe, köztük New York-i Grand Slam US Open 2008 Francúzkych Virginie Razzanovou. Deblových elsőbbsége soha nevybojovala még az első napokban, hogy az aktív munkát az alsó szinten a Nemzetközi Tenisz Szövetség (ITF).

A győztes cseh páros enyhítette 280 pontot az adott világranglistán és egy közös csekket 11 000 USD, legyőzése esik 200 pontot és 5750 amerikai dollár.Dvadsaťdeväťročný Pennetta a vezetője a számítógépes rangsor a páros, a stabil partnere Gisela Dulková Argentína jelenleg hívja a beteg.

-ÉV régi Cibulkova pénteken Hertogenbosch első irányított Dohrávka kerek kislemez Oroszország ellen Svetlana Kuznetsova állami 3: 0 a harmadik sor kettős szünet (7: 5, 4: 6, 6: 2), de aztán a a egyetlen kör a helyi verseny nem sikerült egy olasz Roberta Vinci (5: 7, 1: 6, ahol az előzenekar, vezethet 4: 2).

egyéni elődöntős Párizsban a Roland Garros 2009 Cibulkova fog játszani páros Wimbledonban, és az oldalán a cseh Petra Kvitova balkezes.Az érdekessége, hogy ismét vele szemben fog állni Barbora Zahlavova Strycova, de ebben az esetben egy másik honfitársa Iveta Benesova.


D – Végső:

Barbora Zahlavova Strycova, Klára Zakopalová (CZE-4) – Dominika Cibulková, Flavia Pennettová (SR / Tal.) 1: unibet sportfogadás bónusz 6, 6: 4, 10: 7 (Match tie-break) 70 percig – péntek eltörik a pontszám 1: 6, 6: 4, 3: 3

unibet fogadási bónuszok