AS Nancy-Lorraine – Girondins Bordeaux 0:2

Viszonylag könnyen tisztítható ellen Bordeaux egy nagy vereség az elődöntőben Coupe de la Ligue és a liga volt képes legyőzni ki Nancy, ami szintén kellett megbirkózni a hiba a kupa. A hazai egység, amely az elmúlt két hónapban készített egy remek védelem, ezúttal beváltása kétszer második felében.

Az első adandó alkalommal a játék Bet365 bonusz teremtett a hazai, 14 perc alatt Robic után elküldött egy bal oldali felfutás át Marchetti, de rámutatott arra, töltetlen pozíciót a csúszás hanyagul csak a kapun kívül. Másrészt, nem a végén Laborde, aki Cerník a kapus nem kihasználni egy tisztességes labdát Menez.

A második felvonásban a Les Girondins már szedték a kezdeményezést, és a játék lőtt után csak nem egy kis éhesebb. Cerník, aki megjelent a három rúd ismét, bár a csapat vezetője, Guy N’Dy Assemb már gyógyult, 52 perc kétszeresen felszámolták lehetőséget hibák. A mérkőzés 67. percében ASNL előbb beváltani.

Laborde a jobb oldalról nézi a hátsó után az egyik a csapattársak, és bár ő erőfeszítést veszni látszott előre, végül kopogtat a labdát a saját kapujába egy kicsit érthetetlenül visszatérő bek Cuffaut. Két perccel a vége előtt úgy döntött, a győzelem a vendégek Malcom, aki játszott nagy szabadrúgásból a labda nechytatelně küldött a vesztőhelyre.

more info: www.bonusz-online.com